Május 13. hétfő

2013.05.19 18:19

Hétfőn nekünk iskolába kellett menni, de reggel az iskolánk udvarán sor került egy emlékfa ültetésre. A BajaTv stábja filmet forgatott rólunk, néhányan riportot is adtunk.

Aki fát ültet, bízik a jövőben. Mi abban bízunk, hogy ez a szép barátság sokáig megmarad, és újra találkozunk!

Úgy terveztük, hogy este közösen lesétálunk a Petőfi szigetre, az Ifjúsági Szállóra, a vendégeink szálláshelyére. Szerettünk volna elbúcsúzni tőlük. Nagyon elfáradtak a sok gyaloglásban, de egy a szállásuktól nem messze lévő, hangulatos kávézóba mentünk. Sokat beszélgettünk és nevettünk. Felidéztük a régi emlékeket s a mostaniakat is. Mikor ott ültünk együtt a kávézóban, akkor egy pillanatra úgy éreztem, hogy ismét Erdélyben vagyunk. A régi barátok, a régi emlékek, a régi hangulat..
Rengeteg barátság kötődött s most talán még jobb volt együtt szórakozni, hisz sokkal jobban ismertük egymást, csak az volt a baj ,hogy tudtuk, reggel újra búcsúzkodnunk kell.

Ősszel könnyebb volt elbúcsúzni, mert tudtuk, hamarosan találkozunk. Most nehéz az elválás, mert nem tudjuk, csak reméljük, hogx találkozunk még! Nagyon sokat köszönhetünk a pályázatnak , hisz ha nem lett volna soha nem ismertem volna az erdélyi diákokat. Interneten keresztül próbáljuk tartani a kapcsolatot s titkon reméljük , hogy egyszer újra találkozunk .